Over ons

Waar je zeker bent van service én betrouwbaarheid!

Emile Bakker Auto's: dé autodealer van het Noorden waar je zeker bent van service én betrouwbaarheid!

Bij Emile Bakker Auto's heeft u keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland.
De prijzen op deze website zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

Sinds 1996 actief

Ongedwongen goed!

Emile Bakker Auto’s heeft inmiddels een gevestigde naam in de regio opgebouwd. De naam staat synoniem aan jonge kwaliteitsoccasions, vergaande service, een zeer hoog garantie-afwikkelingsniveau en de kracht om motorfietsen op een voor jou goede manier in te ruilen op een auto. Als je wilt weten hoe ver onze service precies gaat, kom dan gerust eens bij ons binnenstappen!

Auto importeren?

Dé specialist in het importeren van mooie, jonge bolides uit Duitsland.

Bij Emile Bakker Auto’s heb je keuze uit ruim 100.000 importauto’s uit Duitsland. Auto’s die niet ouder dan 5 jaar zijn en maximaal 60.000 kilometers op de teller hebben staan. Goed onderhouden auto’s die er nog als nieuw uitzien. We verkopen geen auto’s waar we zelf ook niet in willen rijden.

Met zekerheid

Auto importeren

Op onze website staan bij alle importauto’s de Nederlandse rijklaarprijzen. Dit is de prijs inclusief bpm, leges, transport, stalling, Nederlands kenteken en kentekenplaat. Daarnaast krijg je op de importauto ook nog eens 6 maanden BOVAG Garantie als de fabrieksgarantie is verlopen. Deze garantie is zelfs uit te breiden tot 24 maanden. Laat ons een auto importeren, dan weet je altijd waar je aan toe bent.

Import auto leasen

Leasen via onze eigen Financial Lease

Ook leaserijders kunnen voor een auto importeren uit Duitsland bij ons terecht. Een auto kopen in Duitsland en leasen via onze eigen Financial Lease is zeer aantrekkelijk. Daar staan we vaak zelf ook van te kijken!

Betrouwbaar auto importeren uit Duitsland

Met ons netwerk weet je dat zeker!

Met ons netwerk weet je zeker dat een auto importeren uit Duitsland betrouwbaar is! Heb je een auto op het oog? Ben je al tijden op zoek naar je droomauto, maar lijkt deze niet te bestaan? Neem gerust contact met ons op. Nog beter, kom eens bij ons langs. De koffie is gratis, kijken kost niets en aan een praatje zijn ook geen kosten verbonden!

Waarom Emile Bakker Auto's?

  • Jonge kwaliteitsauto’s
  • Hele hoge service
  • Uitstekend onderhoud
  • Groot netwerk in Duitsland
  • Diverse mogelijkheden omruilen occasion
  • Mogelijkheden financial lease of private lease
  • Eigen transport